-
Webinar

Не сте сигурни дали можете да кандидатствате? Чудите се дали вашият проект може да получи финансиране за техническа подкрепа? Искате да знаете какво разбираме под "новинарски пустини" в рамките на настоящия грант?

Ние сме тук, за да ви помогнем! Знаем, че медията ви има много нужди, с които искате да се справите, за да сте полезни на местните общности. Интересно ни е да ни споделите за това. Тук сме, за да ви помогнем в процеса на кандидатстване. Ще се радваме да предоставим финансирането, от което вашата местна медия се нуждае.

Регистрирайте се тук.

Този уебинар се организира съвместно от Европейската федерация на журналистите (EFJ), Журналистически фонд Европа (Journalismfund Europe), Международна медийна подкрепа (International Media Support) и Центъра за медиен плурализъм и медийна свобода (CMPF).

Проектът "Местните медии за демокрация" е 18-месечен проект, съфинансиран от Европейския съюз и стартиран от консорциум от партньори: Европейската федерация на журналистите (EFJ), Центъра за медиен плурализъм и медийна свобода (CMPF), Международна медийна подкрепа (International Media Support) и Журналистически фонд Европа (Journalismfund Europe).

cc

Sofia
Bulgaria